Саветовалиште за младе Дома здравља Ниш обележило је 20 година успешног рада

Медицинска школа "Др Миодраг Лазић", Ниш > Вести > Акција ученика > Саветовалиште за младе Дома здравља Ниш обележило је 20 година успешног рада

Саветовалиште за младе Дома здравља Ниш обележило је 20 година успешног рада свечаном академијом у амфитеатру Дома здравља 28. 12. 2022. године.

Академији су присуствовали директор школе Мирослав Савић, помоћник директора др Љиљана Јеленковић, наставници: др Ирена Радуловић, Слободан Лазаревић, Анкица Тодоровић, Бранка Тодоровић и Слађана Недељковић као и ученици трећег и четвртог разреда наше школе.

Школа сарађује са Саветовалиштем од његовог оснивања и кроз радионице је за ових 20 година прошао велики број ученика и стекао звање вршњачких едукатора или научило и усвојило нова знања и вештине које је могао да примени у свакодневном животу и раду.

У овој школској години, у претходна 4 месеца сарадња са Саветовалиштем реализована је кроз две петодневне едукације које је похађало по 15 ученика, тако да је обучено 30 нових вршњачких едукатора и једну једнодневну едукацију на којој је било 24 ученика.

Врло успешну сарадњу наставићемо и у даљем периоду због значаја коју има првенствено за наше ученике.