ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА КАНДИДАТЕ НА ПРЕКВАЛИФИКАЦИЈИ О ЕДУКАЦИЈИ У НАРЕДНОМ ПЕРИОДУ

Медицинска школа "Др Миодраг Лазић", Ниш > Испити > ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА КАНДИДАТЕ НА ПРЕКВАЛИФИКАЦИЈИ О ЕДУКАЦИЈИ У НАРЕДНОМ ПЕРИОДУ

 

На основу препоруке Кризног штаба, Влада Републике Србије је донела Одлуку да настава у средњим школама прелази на даљинуод 08. 03. 2021. године, због тренутне епидемиолошке ситуације.

 

На основу Упутства које смо добили, у просторијама средњих школа није дозвољено одржавање било којих видова едукације ни испитивања.

 

Због тога су ваше едукације прекинуте и наставиће се одмах након што се одобри рад у средњим школама.

 

Што се мартовског испитног рока тиче, ако сте планирали да пријавите испите, учините то. У случају да од 22. 03. 2021. када рок почиње, на снази и даље буде настава на даљину, рок ће се одржати одмах након одобрења за повратак у средње школе.

 

Водимо рачуна о терминима и планирамо да едукације и испити буду тако организовани да сви који су заинтересовани и који стекну услов могу да пријаве матурски испит у јунском (они који сада раде едукацију предмета из четвртог разреда) и августовском (они који тренутно раде едукацију предмета из трећег разреда) испитном року.

 

Све даље информације, биће објављене на сајту школе, одмах након одобрења за враћање у школске клупе.

 

РУКОВОДСТВО ШКОЛЕ