Реч директора

Мирослав Савић директор

Поштовани бивши, садашњи и будући ђаци, Изузетна ми је част што са вама могу поделити понос свих нас који смо део колектива медицинске школе „Др Миленко Хаџић“ у Нишу.
Велики број ђака који су се образовали и који се сада образују у широком спектру образовних профила из области медицине, традиција добре наставе, успеси на такмичењима, посебна брига о деци, добри услови за рад и учење – показатељи су нашег квалитета. До виших нивоа постигнућа ученика долазимо на ефикасан и савремен начин.

Поносан  сам што можемо рећи да у нашој школи раде наставници чији су радни успеси изванредни. Они пред ученике постављају изазове и инспиришу их да померају сопствене границе у размишљању и учењу.
Већ дужи низ година улажемо изузетно много снаге и енергије у развој наше школе. Пројекти, сарадња са локалном заједницом, са градским и републичким институцијама, стручни семинари у нашој школи, као и учешће на разним такмичењима, представљају само неке од видљивих ефеката те енергије наших предавача и ученика. Ученици наше школе заузимају висока места на ранг листама и успешно настављају образовање.

Поштовани родитељи и старатељи, уколико размишљате да управо нама поверите васпитање и образовање вашег детета, охрабрујем вас да нас посетите и поразговарате са нашим наставницима и стручним сарадницима, а они ће радо одговорити на сва ваша питања.
Медицинска школа „Др Миленко Хаџић” је ту да се постара да пружи квалитетно образовање и васпитање, уз ефикасан и професионалан рад наших наставника који су у стању да испоштују све захтеве које намеће савремено доба.

директор Мирослав Савић