Učenici-volonteri na Specijalnoj olimpijadi Srbije u Nišu

24. i 25. maja 2014. na sportskim terenima OŠ „Dušan Radović“ u Nišu  u organizaciji Sportskog kluba za decu i omladinu sa posebnim potrebama „ŠAMPION“ održale su se Nacionalne igre Specijalne olimpijade Srbije. Ovo takmičenje obuhvata decu sa posebnim potrebama i deo je svetske organizacije koja omogućava integraciju  ove dece unutar društva kroz sport i sportske aktivnosti. Na takmičenju je učestvovalo 11 ekipa iz cele Srbije sa preko 250 takmičara. Učenici naše škole predvođeni svojim profesorima Jasminom Popović i Nebojšom Stojanovićem učestvovali su u organizaciji takmičenja i priredili su prigodan muzičko-scenski program prilokom dodele medalja.
Učenici volonteri na SPECIJALNOJ OLIMPIJADI U NIŠU su :
Tamara Dimitrijević, Petra Vukašinović,  Dijana Memišević, Dejana Đorđević, Milica Živaljević, Aleksandra Živić, Anđela Mitić, Elena Jordanov, Miloš Ilić, Milan Cvetković, Milan Pajević, Aleksa Bukorović, Andrija Stevanović, Teodora Milošević iz III-2 mst.
Uveče je priređen  zabavni program u hotelu „TAMI“  zajedno sa decom sa posebnim potrebama u kome su čestvovali  Milan Cvetković, Aleksandar Đorđević III-ft, Petra Vukašinović , Aleksandra Živić,  Jovana Đorđević i Nina Živković.